Pin on Waist Trainers

Slimming slip

Conținutul

  Cel mai bine este ca în ziua primirii coletului să ai la tine suma exactă pe care trebuie să o plătești pentru comandă.

  slimming slip lana del rey pierdere în greutate

  Plata online Poți efectua plata online prin cardul bancar personal, în condiții de siguranță deplină. După trimiterea comenzii, vei fi direcționat către pagină PayU pentru introducerea datelor de pe card.

  slimming slip lida fat burner

  Poți sta fără griji, nu îți vom cere niciodată codul PIN! Indiferent de valută pe care o ai în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii tale.

  Disclaimer: planetashop.

  slimming slip modalitate ușoară de a pierde grăsimea interioară a coapsei

  Drept urmare, datorită naturii activităților planetashop. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA. În cazul în care valoarea comenzii nu depășește această valoare, costurile de livrare vor fi incluse în preț, după cum urmează: Slimming slip Courier : 12,9 RON Comenzile noastre sunt livrate si prin serviciul de curierat rapid Fan Courier S.

  Poți alege ca pachetul să-ți fie trimis într-un pick-up point Coletăria.

  slimming slip actorul gary anthony williams pierdere în greutate

  Costuri de slimming slip Costul de transport pentru comenzi până la RON este de Comenzile sunt trimise în maximum 3 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. Este vorba despre zile lucrătoare, regim căruia se supun și comenzile plasate în weekend, prima zi lucrătoare din săptămână fiind considerată ziua de luni. Comenzile ce vor fi plasate înainte de ora de duminică pana joi, vor fi trimise in aceeași zi din depozitul nostru.

  slimming slip slabire alaptare

  Dreptul al Retur conform legii: Drept de retur in conformitate cu art.